2021-10-03 07:49:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - A szerencse és a szerelem folyamatosan ott ólálkodik körülötted

Napi horoszkóp október 3-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Merkúr retrográd, ezért ne hagyj semmit az utolsó pillanatra, számítsd be, hogy mindenhez legalább „két forduló” kell. És ez igaz az érzelmi ügyeidre is. Első nekifutásra sem a békülés, sem egy új kapcsolat indítása nem fog sikerülni.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Apróságokon felhúzod magad, egy-egy félreértett mozdulatból, félmondatból egész összeesküvés-elméletet szősz. Pedig nincs igazad. A szerencse és a szerelem folyamatosan ott ólálkodik a Bikák körül, csak az ajtót kellene kinyitni előttük!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha magányos vagy, akkor fogadd el a barátaid meghívását, szakíts időt a társasági életre, nehogy elszalaszd a „nagy találkozást”. Ma ugyanis utadba sodor az élet egy régi ismerőst, aki azonban még a jelenedben is tud újat mutatni.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Remek nap, remek megélésekkel: ma olyan tapasztalatokat szerezhetsz, amik hozzásegítenek az új lendülethez, és ahhoz, hogy valamit másképp tudj szemlélni, mint eddig. Oszd meg egy bizalmasoddal az érzéseidet.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nyilvános kapcsolataidban a kommunikációs hiányosságok okoznak bajokat. Próbálj nagyon világosan fogalmazni, és ne hidd azt, hogy egyszerű dolgokat nem kell elmagyarázni, mert az mindenkinek világos, és magától értetődő. A Merkúr retrográd, és félreértéseket okoz.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Otthonodat érintő kérdések vannak terítéken, de ne akard azokat erőnek erejével megoldani. Adj egy kis időt családtagjaidnak újonnan felvetett ötleteid megemésztésére, és inkább a jó oldalait ecseteld a dolognak, mintsem agresszív ultimátumokkal sokkold őket.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma pihenj minél többet. A merengés, az álmodozás akkor is hasznos és kreatív tevékenység, ha közben látszólag nem történik semmi. A változások mindig belül érlelődnek meg, és csak aztán kezdenek működni kint is.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Egy rokonnal gyűlik meg a bajod, bölcsebb most mélyen hallgatni, és lenyelni az oktalan szemrehányást. Talán nem is neked szól a kirohanás, inkább valamiféle belső frusztráltság kivetülése.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nagyszabású terveiddel kapcsolatban mindig jól jön egy kis szkepticizmus. Nem kell teljesen letenned róluk, de a megvalósításnál legyél óvatos. Ne engedd el a füled mellett kedvesed visszafogó tanácsait, társad csak realista, de nem az ellenséged.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A bolygók egészen szokatlan és merész ötletekre bírnak, melyeket képes leszel az álmodozásból a megvalósításig vinni. Művészemberek, alkotói vénával megáldottak most nagyot alakíthatnak saját szakterületükön.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Új terveken töröd a fejed, de a kedvező lehetőség nem onnan jön, ahonnan várod. Ne sokat morfondírozz, és ne bízz a sült galambban sem!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Szerelmi téren zavarba ejtő ajánlatot kaphatsz, amiért jókora diplomáciai érzékre lesz szükséged, ha nem akarsz az illetővel haragot tartani. Csomagold be ügyesen a szavaidat!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: